Se caută profesori!

Se caută cadre didactice care se pot ocupa de realizarea subiectelor pentru examenele din anul școlar 2023-2024: Evaluările Naționale, Bacalaureat, Titularizare.

Astfel, cadrele didactice care doresc să participe la elaborarea subiectelor pentru examenele din anul școlar 2023-2024 se pot înscrie online începând cu 2 octombrie, potrivit unui anunț al Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație. Este vorba despre evaluările competențelor de clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, Evaluarea Națională de clasa a VIII-a, Bacalaureat, Definitivat și Titularizare.

Ministerul Educației a lansat un apel de selecție

Ministerul Educației a lansat un apel de selecție pentru cadre didactice pentru a completa grupurile de lucru pentru evaluările, examenele și concursurile naționale din anul școlar 2023-2024. Nu se precizează dacă profesorii sunt renumerați pentru activitatea lor, ci doar faptul că au statut de colaboratori externi.
Cadrele didactice selectate participă la activități de proiectare a itemilor/testelor/variantelor de subiecte/biletelor de examen/fișierelor de lucru și a caietelor cadrului didactic/baremelor de evaluare și de notare, conform procedurilor specifice CNPEE.

Mai multe detalii, pe edupedu.ro.