Se redeschide stagiunea de la Teatrul Sică Alexandrescu

Teatrul „Sică Alexandrescu” reia stagiunea de spectacole din această săptămână, programând, pe parcursul întregii luni, nu mai puțin de 17 spectacole. În primul weekend al primei luni din an, spectatorii brașoveni sunt așteptați la 3 reprezentanții, dintre care una este cea mai recentă premieră a instituției.

Seria de spectacole se deschide vineri, 5 ianuarie, când, de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul „Fanteziile sexuale ale soțului meu aproape că m-au înnebunit”. Una dintre cele mai longevive piese în repertoriul instituției, aceasta poartă semnătura regizorală a lui Șerban Puiu. Sâmbătă, tot de la ora 19.00, brașovenii sunt așteptați la „Omul zilei”, așa cum l-a regizat Dan Tudor.

Un spectacol care pune o singură întrebare ce declanșează un întreg lanț de situații incredibile: „Ce se întâmplă dacă, fiind la pescuit, în loc să scoți din apă un pește, salvezi un om de la înec, pe care apoi, după ce îl introduci în propria casă, îți dai seama că: pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”?! Rămâne să aflați răspunsul în Sala Mare a Teatrului Dramatic.

Duminică, 7 ianuarie, de la aceeași oră, iubitorii de teatru sunt așteptați cu cea mai recentă premieră a instituției – NASTASIA -o poveste de cartie, în rescrierea dramatică a lui Victor Ioan Frunză. Spectacolul o are în centru pe Nastasia fiica lui Ion Sorcovă, râvnită de Vulpașin, bătăuș de cartier, care îl ucide pe Luca, tânărul cu care Nastasia spera să se căsătorească. Nastasia va fi cerută de Vulpașin, iar ea acceptă, pregătind o răzbunare pe măsura dorințelor lui Vulpașin. Care va fi finalul, veți vedea în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu.