Suma exorbitantă câștigată de Ștefan Hrușcă din spectacolele de Crăciun. Îi ajunge să trăiască un an în Canada și mai pune și deoparte

În fiecare an, tradiționalele spectacole de Crăciun ale lui Ștefan Hrușcă aduc nu doar bucurie și emoție spectatorilor, dar și o sumă mare de bani în buzunarele artistului. 

Ștefan Hrușcă a devenit cunoscut pentru interpretările sale inconfundabile ale colindelor și pieselor de sezon, iar acest talent s-a transformat într-un adevărat succes financiar. Suma pe care o câștigă din aceste spectacole îi permite să trăiască confortabil în Canada și chiar să pună bani deoparte. Astfel, Ștefan Hrușcă nu doar împărtășește magia Crăciunului cu publicul său, ci și se bucură de recompensele financiare ale acestei perioade speciale a anului.

În acest an, Ștefan Hrușcă a deschis seria de concerte în țară pe 10 octombrie, la Oradea, după care va colinda în mai multe orașe, până pe data de 22 decembrie.

Cum românii nu pot concepe sărbătorile de iarnă fără colindele lui Ștefan Hrușcă, și interesul pentru concertele lui este mare. Pe lista orașelor unde va ajunge artistul se află Timișoara, Satu Mare, Baia Mare, Zalău, Codlea, Adjud, Focșani, București, Brașov, Iași, Suceava și Cluj-Napoca. În București, trubadurul va putea fi ascultat în data de 18 decembrie la Teatrul Național I.L. Caragiale.

Ștefan Hrușcă și-a început, însă, ceva mai devreme concertele de sărbători în mai multe țări din Europa, unde sunt comunități importante de români. Debutul a avut loc pe 18 noiembrie, la Brescia, Italia, iar în total este vorba de 31 de spectacole în Italia, Germania, Franța și Elveția.

Potrivit informațiilor vehiculate în presă, artistul câștigă la fiecare concert în jur de 10.000 euro, iar dacă ne gândim că în acest an are programate 48 de concerte, vorbim de venituri de aproximativ 480.000 de euro.

sursa: realitatea.net