ULTIMA ORĂ: TURIST FRANCEZ DISPĂRUT ÎN MUNȚII BUCEGI

Salvamont Bușteni a anunțat luni seară că bărbatul a plecat sâmbătă dimineaţă din Bucureşti şi a ajuns în staţiunea de pe Valea Prahovei cu intenţia de parcurge traseele Buşteni – Cabana Gura Diham, Cabana Mălăieşti, Vârful Omu, retur Babele, Sinaia sau Buşteni – Jepii Mici – Cabana Caraiman – Cabana Piatra Arsă – retur Sinaia gară.

Turistul are constituţie atletică, păr cărunt, ochi căprui, 1,85 metri înălţime şi 80 kg. Purta o geacă neagră, pantaloni negru/kaki, rucsac kaki, încălţăminte sport negru/kaki.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La data de 30 ctombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați despre faptul că un bărbat, cetățean francez, în vârstă de 58 de ani, a plecat din municipiul București cu intenția de a parcurge un traseu montan în munții Bucegi, și nu s-a mai întors”, a transmis IPJ Prahova.