Un brașovean, Campion Mondial Fit Model (FOTO)

În lumea sportului, performanța este adesea asociată cu efortul, dedicarea și dorința de atingere a celor mai mari performanțe. 

În acest context, în lumea fitness-ului s-a făcut remarcat brașoveanul Săpătaru Raul-Mihai care a devenit campion mondial fit model. 

Povestea brașoveanului începe în urmă cu 13 ani când a început să practice înotul de performanță. Cu antrenamente stricte, de-a lungul anilor, Raul și-a perfecționat abilitățile și a obținut rezultate remarcabile în competițiile naționale și internaționale.

Secretul succesului său constă într-o combinație între un regim alimentar sănătos și echilibrat, un program de antrenament intens și o mentalitate puternică.

În fiecare zi, acesta se dedică în totalitate pregătirii sale, urmărind cu atenție fiecare detaliu din rutina sa. 

Pentru massmediatv.com, Raul a povestit experiența trăită la ultima competiție dar și cum a început totul.

Sportul de performanță îl practic încă din anul 2010 când la vârsta de 10 ani am început înotul de performanță. Sportul fără de care nu ajungeam la performanțele din fitness și culturism.

Experiența la Campionatul Mondial a fost ceva de nedescris. Numai după ce am aterizat în țară am simțit de parcă mă trezisem din cel mai frumos vis. Toate aceste experiențe au fost posibile mulțumită, în primul rând, domnului Gabriel Toncean și implicit Federației Române de Culturism și Fitness.

Datorită tatălui meu care a clădit în mine dorința de a excela și care m-a învățat de la o vârstă fragedă ce înseamnă sportul de performanță, disciplina, respectul față de sine și respectul față de ceilalți,  mi-a fost ușor să găsesc o armonie între viața personală și cea profesională. Performanța a fost mereu pe primul plan, chiar dacă uneori am sacrificat viața socială.

Consider că sportul de performanță practicat de la o vârstă fragedă construiește oameni de succes atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Cu recunoștință, disciplină, respect, voință și consistență se poate ajunge oriunde!

Rezultate obținute

2022-Campion Mondial Fit Model

2022-Campion National Seniori

2023-Campion European Universitar

2023-ViceCampion European Seniori

2023-ViceCampion Mondial Juniori

2023-Campion Cupa Mondiala Fit Model

2023-Dublu Campion Malta Grand Prix