Vladimir Șofronie, șahistul-minune din Braşov, este oficial „cel mai bun junior din România”

Brașoveanul VLADIMIR SOFRONIE în vârstă de 10 ani a urcat de 2 ori pe podium aseară la Gala Șahului Românesc ce a avut loc la Palatul CEC București în compania selectă a unor personalități cu renume din lumea sportului și nu numai.
Cele 2 premii – LOC 1 LA JUNIORI(etapă până la 20 de ani)și PREMIUL PENTRU TITLUL EUROPEAN ADUS ACASĂ, ÎN ROMÂNIA, devenind, așa cum s-a menționat aseară la gală „unul dintre cei 7 magnifici ai șahului românesc” – i-au fost înmânate de Gheorghe Hagi, legenda fotbalului românesc și Viswanathan Anand, vicepreședintele Federației Internaționale de Șah FIDE, de cinci ori campion mondial, primul mare meastru al Indiei!

Menționăm încă o dată rezultatele de excepție pe plan intern și internațional obținute Vladimir în ultimii 3 ani:

  • CAMPION EUROPEAN
  • CAMPION AL UNIUNII EUROPENE
  • CAMPION BALCANIC
  • CAMPION NAȚIONAL
    la juniori la șah clasic.

Recunoașterea lui Vladimir ca fiind cel mai bun junior din România de către Federația Române de Șah-forul care guvernează șahul românesc-nu poate decât să ne onoreze.

Vladimir este antrenat de părinții săi, Iulian Sofronie (maestru internațional, fost campion național la seniori) și Claudia Sofronie (maestră FIDE, fostă vicecampioană mondială la junioare), de maestrul internațional sătmărean George Cătălin Ardelean și marele maestru indian R.B.Ramesh.

Vladimir este legitimat la ONG-ul/asociația non-profit ACS Logic 64 Brașov. Vă invităm să scrieți, alături de Vladimir și părinții săi care îi sunt antrenori, pagini frumoase, pline de podiumuri și experiențe minunate!

Puteți suține în continuare prin sponsorizării și donații performanța unui copil de 10 ani care dorește să reprezinte cu mândrie România și Brașovul și la turneele de șah peste hotare din anul 2024.

Primul turneu internațional la care Vladimir are nevoie de susținere financiară începe peste mai puțin de 3 săptămâni, în perioada 26 decembrie 2023-4 ianuarie 2024, la Cracovia (Polonia). Participă șahiști din 15 țări: Japonia, Palestina, Maroc, Austria, Rusia, Polonia, Italia, Franța, Ungaria, Georgia, Germania, Japonia, Brazilia, Danemarca, România.

Aici ne puteți găsi, pentru mai multe informații:
Telefon: 0745322342 Claudia Sofronie (mama lui Vladimir)
Președinte al Asociației Club Sportiv Logic 64 Brașov (O.N.G/organizație non-profit, club sportiv)
și claudiasofronie@yahoo.com sau logic64sah@yahoo.com