Wizz Air anunţă noi rute cu plecare din Bucureşti, spre două destinaţii din Europa. A fost reluată şi o cursă de la Craiova

Wizz Air a inaugurat duminică şi luni două noi rute de zbor, de la Bucureşti la Salonic şi Tirana, şi a  anunţat că a reluat operaţiunile de la Craiova către Dortmund.

Potrivit unui comunicat remis luni, începând cu 29 octombrie, călătorii români zboară direct de la Bucureşti către Tirana în zilele de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, la bordul aeronavelor moderne şi sustenabile ale companiei aeriene. În plus, începând cu data de 30 octombrie, zborurile spre Salonic vor fi disponibile în fiecare luni şi vineri. Tot în data de 30 octombrie, s-a redeschis şi ruta care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni şi vineri.

Suntem încântaţi să includem Craiova ca a noua destinaţie românească în reţeaua de rute a Aeroportului Dortmund. În strânsă cooperare cu Wizz Air, oferim pasagerilor noştri o gamă variată de opţiuni de călătorie, cererea mare subliniind popularitatea acestora. Introducerea noii destinaţii vine ca răspuns la preferinţele clienţilor şi diversifică şi mai mult gama noastră de destinaţii, promovând schimbul cultural cu oraşul vibrant al Craiovei„, a declarat Guido Miletic, directorul general al departamentului de Servicii Aeroportuare şi Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund.

Suntem încântaţi să sărbătorim aceste trei zboruri inaugurale din România într-un interval de timp atât de scurt. Prin intermediul noilor rute, oferim zboruri directe la preţuri reduse spre unele dintre cele mai interesante opţiuni de vacanţă şi destinaţii de city-break din Europa. Vom continua să inovăm şi să ducem mai departe zborurile low-cost sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, şi sperăm să ne vedem curând pe unul dintre zborurile noastre„, a afirmat, la rândul ei, Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.