Zbor întârziat 5 ore de pe Aeroportul Internațional Braşov. Un avion Wizz Air a lovit un stol de păsări

Zborul spre Dortmund de pe Aeroportul Braşov, a decolat duminică, cu o întârziere de 5 ore, după ce o aeronavă Wizz Air a lovit un stol de păsări, la aterizare.

Pasagerii care au plecat duminică spre Dortmund au decolat cu o întârziere de cinci ore, de pe Aeroportul Internaţional Braşov Ghimbav.

Avionul care era programat să decoleze de pe Aeroportul Braşov Ghimbav a avut o problemă tehnică din cauza impactului, la aterizare, cu una sau mai multe păsări, a informat boardingpass.ro.

Astfel, zborul Wizz Air de la Brașov spre Germania nu a mai putut fi operat cu aceeași aeronavă.

Potrivit sursei citate, compania low-cost din Ungaria a trimis de la Budapesta la Aeroportul Brașov un alt avion de același tip, pentru a opera zborul către Dortmund (Germania). Prin urmare, întârzierea a fost de circa 5 ore.

„PE SCURT: Airbusul A321neo Wizz Air (9H-WNC) care urma să opereze duminică, 12 mai 2024, zborul W63873 Brașov – Dortmund (Germania) are o problemă tehnică din cauza unui impact cu una sau mai multe păsări în timpul aterizării și nu va putea opera zborul programat.

În schimb, compania low-cost maghiară va trimite de la Budapesta la Brașov un alt avion de același tip, înmatriculat HA-LZL, pentru a opera zborul spre Dortmund (Germania).

În consecință, zborul Wizz Air W63873 Brașov – Dortmund va decola cu circa cinci ore întârziere„, a potrivit boardingpass.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!

Leave A Comment