Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Centrul Cultural Reduta din Braşov

ZIUA CULTURII NAȚIONALE va debuta la Centrul Cultural Reduta cu Atelierul de ilustrație susținut de artistul vizual AGATA SECELEAN în data de 15 ianuarie 2024, la ora 16.00, va continua cu Atelierul de Caligrafie alături de prof. ANCA TIMIȘ și se va încheia cu un concert original intitulat VOM AVEA O ZI PERFECTĂ împreună cu SILVAN STÂNCEL TRIO, de la ora 18.00.  

Silvan Stâncel, cantautor, chitarist, autor a două volume de poezie și a două albume de muzică va aduce în fața publicului o poveste muzicală intitulată VOM AVEA O ZI PERFECTĂ.

Pe scena Centrului Cultural Reduta, Silvan Stâncel va fi acompaniat de Dan Liviu Cernat, violonist, violist și dirijor care cucerește de fiecare dată inimile publicului cu virtuozitatea și interpretarea sa specială și de Cristian Alexievici, absolvent al The Institute of Contemporany Music Performance London, interpret, compozitor și orchestrator care se remarcă în concerte prin calitatea interpretativă superioară și profesionalism.

„De Ziua Culturii Naționale vom cânta cele mai frumoase poezii ale poetului Matei Vișniec și în premieră, o poezie de Mihai Eminescu, alături de alte surprize frumoase. VOM AVEA O ZI PERFECTĂ este și numele celei de-a 12-a piese de pe albumul nostru, DACĂ INIMILE TOATE…, într-un format muzical curat, original și echilibrat’’, comunică cantautorul Silvan Stâncel.

În data 15 ianuarie 2024 vă invităm să vă îndreptați pașii spre Centrul Cultural Reduta, pentru a sărbători împreună ZIUA CULTURII NAȚIONALE, indiferent de vârstă