„Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane„ este marcată și la Brașov

Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane este marcată, la Sala Patria a Filarmonicii, printr-un concert Jurjak, care vine și cu un mesaj despre traficul de persoane.

Evenimentul este organizat de Asociația „Micu Bogdan” împreună cu alte instituții care au în atenție prevenirea acestui fenomen.

După 10 ani de activitate în comunitatea brașoveană, Fundația «Micu Bogdan» invită partenerii din Brașov să facem câteva aprecieri asupra fenomenului și la final vom participa la un eveniment cultural. Va participa formația Jurjak, care vine alături de noi cu un mesaj în lupta antitrafic. Onorăm Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Ființe Umane”.
, au transmis organizatorii.

Această zi este marcată anual, din 2006, în Uniunea Europeană, în 18 octombrie, pentru a atrage atenția asupra fenomenului numit „traficul de ființe umane”.

La nivel național, Brașovul se află pe locul al treilea când vine vorba de traficul de persoane, potrivit ultimului raport al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.